Handelsbetingelser

This Agreement was last modified on 18 December 2016.

HANDLESBETINGELSER FOR WWW.DD-THAI.DK

Generelle oplysninger
dd-thai.dk
DD Thai Take Away
CVR-nr. 41632933
Valdemarsgade 46
1665 København V
E-mail: info@dd-thai.dk
Tlf. +45 228 093 99

Priser og Betaling
Du skal være 18 år for at handle på www.dd-thai.dk. Alle priser på hjemmesiden er opgivet i danske kroner, og de er inklusiv moms. Når du har gennemført din bestilling på www.dd-thai.dk, sendes en ordrebekræftelse til den email-adresse som du har oplyst hvoraf det fremgår, hvad du betaler for. Kan bestillingen pga. travlhed, manglende råvarer eller af anden grund ikke gennemføres, bliver bestillingen afvist, og du vil få besked telefonisk på det telefonnummer som du har oplyst. Alle betalinger gennemføres i umiddelbar forlængelse af ordrebekræftelsen. Der kan online betales med følgende betalingskort og betalingsløsninger: Dankort, VISA, Visa electron og MasterCard. Ved online betaling opkræves et transaktionsgebyr fastsat af Nets og Quickpay.
Din betaling gennemføres sikkert iht. den internationale sikkerhedsstandard PCI, og varetages af QuickPay og Nets.

Udlevering / afhentning
Onlinebestillinger skal afhentes på den valgte forretningsadresse (restaurant) senest 60 min efter det aftalte tidspunkt. Tidspunktet vil fremgå af den ordrebekræftelse, som automatisk fremsendes pr. mail i forbindelse med onlinekøb på www.dd-thai.dk

Fortrydelsesret
Der er ingen fortrydelsesret ved onlinebestilling via www.dd-thai.dk ifl. Forbrugeraftaleloven ved køb af fødevarer og drikkevarer.

Persondatapolitik
For at bestille skal du oplyse dit navn, korrekt email og telefonnummer. Alle oplysninger behandles fortroligt og videregives ikke til tredjepart. Din email bruges til at bekræfte din bestilling og dit telefonnummer bruges ved kontakt i forbindelse med din ordre.
Når din bestilling er bekræftet, vil den være bindende og kan ikke annulleres. Vær derfor ekstra omhyggelig ved valgt af produkter, og til den ønskede dato og tidspunkter.

Klager (reklamation)
Ønsker du at klage over en bestilling købt Online, venligst rette din henvendelse på email til info@dd-thai.dk. Vi stræber efter at give den bedst mulige oplevelse, og vil sørge for at behandle din reklamation hurtigst muligt.

Forbehold
Vi tager forbehold for stavefejl og for evt. prisforskelle fra vores trykte menukort.