Thai-salat med tomater, agurk, chili, krydderier og kylling (med oksekød 99,-).
Stegte grøntsager med soya og kylling el. svinekød (med oksekød el. and el. rejer 99,-).
Stegte grøntsager i østersauce med kylling eller svinekød (med oksekød eller and eller rejer 99,-).
Chili og basilikum stegt med kylling el. svinekød (med oksekød eller and eller rejer 99,-).
Stegte grøntsager i sursød sauce og koriander med kylling el. svinekød (med oksekød eller and eller rejer 99,-).
Tørret chili, friske løg og sprøde cashewnødder stegt med kylling eller svinekød (med oksekød eller and eller rejer 99,-).
Stegt hvidløg og peber med kylling el. svinekød (med oksekød el. and el. rejer 99,-).
Oksekød eller kylling i massaman karrysauce, kokosmælk med kartofler og cashewnødder.
Beef or chicken in massaman curry sauce, coconut milk with potatoes and cashews.
Panaeng karry i kokosmælk og limeblade med kylling eller svinekød (med oksekød eller and eller rejer 99,-).
Kylling eller svinekød i grøn karry, kokosmælk, basilikum og thailandske bambusskud (med oksekød eller and eller rejer 99,-).
Chicken or pork in green curry, coconut milk, basil, and Thai bamboo shoots (with beef or duck or shrimp 99,-).
Kylling i kokosmælk, løg, gul karry, gulerødder og sprøde cashewnødder.
Rød karry, kokosmælk, basilikum og friske thailandske grøntsager med kylling (med oksekød eller and eller rejer 99,-).
Andebryst i rød karry sauce med ananas, tomat, basilikum og thailandske grøntsager.
Andebryst stegt med kinesiske svampe, champignon og ingefær.
Blæksprutte med chili, basilikum og thailandske grøntsager.
Laks med rød karry, basilikum, bambusskud og thailandske grøntsager.
Stegte laks i sursød sauce med grøntsager og koriander.
Fried salmon in sweet and sour sauce with vegetables and coriander.
Stegte kylling el. svinekød med rød karry og grøntsager (med oksekød el. and el. rejer 99,-).
Udvalg ret med ris fra Hovedret menu: Nr. 22 mandag og lørdag, Nr. 21 torsdag Nr. 23 fredag og søndag, Nr. 20 onsdag